Вила Мария Ревас

За Хотела

Вила Мария Ревас е бутикова къща за гости с уникална архитектура и интериорен дизайн и предлага всички удобства за заслужена и приятна почивка. Вилата има добри транспортни връзки и се намира на международната магистрала Бургас-Несебър-Варна. Вилата е предпочитана поради местоположението си и пешеходната близост до плажа на CaCao „Българска Ибиса“, което за България е наистина култово място. Семейната вила Мария Ревас предлага 5-звездно настаняване в югозападната част на курорта Слънчев бряг. Намира се само на 20 минути от международното летище в Бургас и на около 150 метра от плажа. Вила Мария Ревас предлага асансьор, модерен фитнес център, сауна и масажни услуги, както и басейн за деца и възрастни.

Ние работим за осъществяването на вашите желания!

blank

Хотела

Слънчев Бряг

Слънчев бряг е основен морски курорт на брега на Черно море на България, разположен на около 35 км северно от Бургас в община Несебър, област Бургас. Атракциите за туристи включват плажа, водните спортове и близкия исторически обект Несебър. В близост до курорта има два водни парка и трети, който трябва да бъде построен в близост до изхода за Кошарица. Десетилетието на симфоничната музика, част от Международния фолклорен фестивал, модни ревюта и различни плажни състезания се провеждат в Слънчев бряг, с което курортът привлича туристи от цял свят.

Ресторант & Бар

Ресторантът в елегантен стил е проектиран за 50-60 места с отлично обслужване и отлична европейска и българска кухня. Подходящо място за коктейли и частни партита, празници с забавна програма и DJ.

Мария Ревас Вила

Мария Ревас е бутикова вила с красива архитектура и интериорен дизайн. Снабден със системно отопление и климатизация, с видеонаблюдение, плувен басейн, фитнес център, паркинг за гостите на хотела, оборудвани 40 и 55-инчови нови телевизори с безжичен достъп до високоскоростен интернет. всички удобства за пълноценен и приятен престой!

Предимства

Най - Добра Цена

Бутикова вила Мария Ревас предлага страхотни възможности за настаняване на достъпни цени.

Бързо Резервиране

Използвайте нашия модул за онлайн резервации, за да спестите пари и време.

Късно Напускане при Заявка

Ако искате да използвате тази опция, предварително трябва да информирате персонала на хотела.

Безплатен Wi - Fi

На територията на целия хотел можете да използвате безплатен Wi - Fi.

Бизнес срещи & Специални Събития

Можем да ви помогнем да организирате вашето специално мероприятие.

Безплатно анулиране на Резервацията 14 Дни Преди Пристигането Ви

Имате възможността да отмените резервацията си 14 дни преди Вашето пристигане.

Стаи & Апартаменти

blank

blank

blank